AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda şemsiye açmak

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şemsiye açmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye açmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evde şemsiye açmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kazancının artacağına, yorulur.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek maddi olanakların kötüleşeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yüksek bir makamı olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir