AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye tutmak

Kahve falında şemsiye tutmak

Kahve falında şemsiye tutmak kişinin esenlik bulacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, malın bereketinin artmasına inanılır.

Kahve falında şemsiye tutmak gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye tutmak refahının ve varlığının artacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiyenin görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir