AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işarettir.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir