AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ayıplanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yağmur ve şemsiye gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir