AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye kaybetmek

Kahve falında şemsiye kaybetmek

Kahve falında şemsiye kaybetmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye kaybetmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında şemsiye kaybetmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil şemsiye görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski şemsiye görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir