AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmura şemsiye tutmak

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet eder.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir