AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye altında yürümek

Kahve falında şemsiye altında yürümek

Kahve falında şemsiye altında yürümek kazancının günden güne azalacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, tecrübe sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek daha isabetli kararlar alacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle yürümek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye altında oturmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiye altında olmak her zaman kötülük için çalışacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulur.

Kahve falında şemsiye altına girmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir