AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyle uçmak

Kahve falında şemsiyeyle uçmak

Kahve falında şemsiyeyle uçmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak kendisini yıpratacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye uçmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak anne ve baba duası alınacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye etmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk şemsiye görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya delalet etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir