AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyi ters görmek

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek derde ve kedere düşeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalettir.

Kahve falında şemsiyeyi ters gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters şemsiye görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye çalmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında şemsiyeler görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz şemsiye görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşli havada şemsiye görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ferahlık veren sözler duymaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir