AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyenin görmek

Kahve falında şemsiyenin görmek

Kahve falında şemsiyenin görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yeniden can bulacağına işarettir.

Kahve falında şemsiyenin gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında şemsiyeyle gezmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak canının sağ olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında renkli şemsiye görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, her zaman sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin kırıldığını görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle yürümek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir