AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye toplamak

Kahve falında şemsiye toplamak

Kahve falında şemsiye toplamak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, hayallerinin suya düşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye toplamak gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında şemsiye toplamak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında şemsiye tamir etmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek evliyseniz eşle iyi geçime, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye kullanmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi şemsiye görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye bulmak kirli işlere bulaşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında açılmamış şemsiye görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir