AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şemsiye görmek

Kahve falında mavi şemsiye görmek

Kahve falında mavi şemsiye görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hem çok mutlu olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi şemsiye gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında mavi şemsiye görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye şemsiye vermek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye çalmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski şemsiye görmek her isteklerinin yerine geleceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Kahve falında şemsiye istemek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir