AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye tamir etmek

Kahve falında şemsiye tamir etmek

Kahve falında şemsiye tamir etmek içinin de rahat edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işarettir.

Kahve falında şemsiye tamir etmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Kahve falında şemsiye tamir etmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şemsiye görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiye toplamak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli şemsiyeler görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında renkli şemsiye görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret eder.

Kahve falında şemsiyeyle gezmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye açmak geniş bir rızka kavuşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiye kaybetmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir