AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye kullanmak

Kahve falında şemsiye kullanmak

Kahve falında şemsiye kullanmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maddi olanaklarının artacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Kahve falında şemsiye kullanmak gördüyseniz:

  • İnsanların ne kadar güçlü ya da ne kadar yetenekli olduğu konusunu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında şemsiye kullanmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında oturmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işarettir.

Kahve falında şemsiye dağıtmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine şemsiye almak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında şemsiyenin görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir