AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmamış şemsiye görmek

Kahve falında açılmamış şemsiye görmek

Kahve falında açılmamış şemsiye görmek büyük bir üne sahip olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işarettir.

Kahve falında açılmamış şemsiye gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Kahve falında açılmamış şemsiye görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında açılmış şemsiye görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye açmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şemsiye görmek müşterilerinin çoğalacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiye hediye edildiğini görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir