AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye bulmak

Kahve falında şemsiye bulmak

Kahve falında şemsiye bulmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye bulmak gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında şemsiye bulmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulur.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye delalet eder.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı şemsiye görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye kapatmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiyenin görmek adımlarını daha sağlam atacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış şemsiye görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir