AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ağız tadından olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulur.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye şemsiye almak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında şemsiye uçmak sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir