AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye kapatmak

Kahve falında şemsiye kapatmak

Kahve falında şemsiye kapatmak büyük fırsatlar elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kapatmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerle yapacağınız sohbetler kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında şemsiye kapatmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle uçmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, koltuğunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işarettir.

Kahve falında birinden şemsiye istemek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor şemsiye görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak saygınlığına leke sürüleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında şemsiyeyle yürümek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük şemsiye görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir