AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor şemsiye görmek

Kahve falında mor şemsiye görmek

Kahve falında mor şemsiye görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, takdir edileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında mor şemsiye gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında mor şemsiye görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalettir.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mor renk şemsiye görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye satmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sarı şemsiye görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında şemsiye hediye vermek adının hiç yok yere lekeleneceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında birinden şemsiye istemek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir