AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak kısa zamanda çok yol alınacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı şemsiye açmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında şemsiye açmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde şemsiye açmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir