AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyle yürümek

Kahve falında şemsiyeyle yürümek

Kahve falında şemsiyeyle yürümek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında şemsiyeyle yürümek gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında şemsiyeyle yürümek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işarettir.

Kahve falında şemsiyenin altında yürümek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, maceralara atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye altında yürümek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşli havada şemsiye görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek dinde olgunlaşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Kahve falında şemsiye hediye vermek hedeflerini tutturacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir