AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden şemsiye istemek

Kahve falında birinden şemsiye istemek

Kahve falında birinden şemsiye istemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden şemsiye istemek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Kahve falında birinden şemsiye istemek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye istemek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı şemsiye satın almak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kısmetli bir işe atılmaya işarettir.

Kahve falında şemsiyeler görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli şemsiye görmek güzel ve doğru işler yapacağına, yeni adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında çok şemsiye görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında şemsiye hediye almak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında pembe şemsiye almak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir