AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük şemsiye görmek

Kahve falında büyük şemsiye görmek

Kahve falında büyük şemsiye görmek aile saadetinin artacağına, kindar olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zorluğa düşeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük şemsiye gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında çok büyük şemsiye görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük şemsiye görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye toplamak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiyenin kırıldığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında mavi şemsiye görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, dünyasının iyileşmesine işaret eder.

Kahve falında renkli şemsiye görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir