AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel sularında yürümek

Kahve falında sel sularında yürümek

Kahve falında sel sularında yürümek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sel sularında yürümek gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Kahve falında sel sularında yürümek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel sularından kaçmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel sularından kurtulmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur sularında yürümek doğru iş ortaklığı yapacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında sel içinde yürümek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında selde yürümek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, borçlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında selin içinde yürümek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında evini sel bastığını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir