AnaSayfa / Genel / Kahve falında selde yürümek

Kahve falında selde yürümek

Kahve falında selde yürümek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selde yürümek gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında sel sularında yürümek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında selde yürümek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selin içinde yürümek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sel içinde yürümek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden kaçmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sel ve yangın görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında selde kaybolmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir