AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden kaçmak

Kahve falında selden kaçmak

Kahve falında selden kaçmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden kaçmak gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sel kaçmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında sel sularından kaçmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Kahve falında selden kaçmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sel suyundan kaçmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sel görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında deprem ve sel görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selin içinde kalmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir