AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel kaçmak

Kahve falında sel kaçmak

Kahve falında sel kaçmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, imkanlarının artacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, aileden ayrı kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sel kaçmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında selden kaçmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, unvan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sel sularından kaçmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel kaçmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sel suyundan kaçmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında sel olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet eder.

Kahve falında yangın ve sel görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında sel taşkını görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında su ve sel görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir