AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel suyundan kaçmak

Kahve falında sel suyundan kaçmak

Kahve falında sel suyundan kaçmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, edilen duaların kabul olacağına, adının yayılacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel suyundan kaçmak gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında sel suyundan kaçmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sel kaçmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel sularından kaçmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında selden kaçmak aynı zamanda da korunup kollanacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak sel suyu görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sel su baskını görmek aile hayatına adım atılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir