AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel sularından kaçmak

Kahve falında sel sularından kaçmak

Kahve falında sel sularından kaçmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sel sularından kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir.

Kahve falında sel sularından kaçmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sel sularında yürümek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına alamet eder.

Kahve falında sel sularından kurtulmak alkış alacağına, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur sularında yürümek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işarettir.

Kahve falında sel suyundan kaçmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında selden kaçmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sel kaçmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sel baskını görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir