Kahve falında selde kaybolmak

Kahve falında selde kaybolmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, doğru iş ortaklığı yapacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, umduğunu bulamayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selde kaybolmak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Kahve falında selde kaybolmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sel suyunda kaybolmak tövbelerin amacına ulaşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine yorulur.

Kahve falında selden geçmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su ve sel görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında sel fırtına görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz sel görmek çok büyük atılımlar yapacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret eder.

Kahve falında sel görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel bastığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir