AnaSayfa / Genel / Kahve falında sela verilmesini görmek

Kahve falında sela verilmesini görmek

Kahve falında sela verilmesini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kendisine uğur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sela verilmesini gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Kahve falında sela verilmesini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selasının verildiğini görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Kahve falında selasının verildiğini duymak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında babasının selasını duymak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında cuma selası okumak kötü günlerinden kurtulacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi selanı duymak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Kahve falında sela vermek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sela okunması görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir