AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm selası duymak

Kahve falında ölüm selası duymak

Kahve falında ölüm selası duymak çok büyük kısmetler kazanacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm selası duymak gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Kahve falında ölüm selası duymak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında ezan ve sela duymak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi selasını duymak yokluk çekeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cuma selası duymak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze selası duymak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, ilerleyemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi selanı duymak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir