AnaSayfa / Genel / Kahve falında selasının verildiğini görmek

Kahve falında selasının verildiğini görmek

Kahve falında selasının verildiğini görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selasının verildiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında selasının verildiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sela verilmesini görmek borçlanıp, hasta olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selasının verildiğini duymak kişinin yüzünün güleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze selası duymak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Kahve falında cuma selası okumak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü selası duymak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının selasını duymak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, saygınlığının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir