AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi selasını duymak

Kahve falında kendi selasını duymak

Kahve falında kendi selasını duymak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, hasta ise bakacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi selasını duymak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında cenaze selası duymak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yakının selasını duymak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm selası duymak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının selasını duymak şansının döneceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi selanı duymak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi selasını duymak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sela okunduğunu duymak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak onların kıymetini bileceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir