AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye selam yollamak

Kahve falında ölüye selam yollamak

Kahve falında ölüye selam yollamak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye selam yollamak gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Kahve falında ölüye selam yollamak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında selam yollamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi hacca yollamak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında hediye yollamak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolcu yollamak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hacı yollamak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında asker yollamak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir