AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye selam vermek

Kahve falında ölüye selam vermek

Kahve falında ölüye selam vermek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, uzun yaşayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam vermek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında ölünün selam söylemek bolluk içinde yaşayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye selam söylemek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden selam almak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden selam almak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Kahve falında ölüye selam vermek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye selam yollamak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam göndermek bazı başka desteklere kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir