AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün selam söylemek

Kahve falında ölünün selam söylemek

Kahve falında ölünün selam söylemek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün selam söylemek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında ölünün selam söylemek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye selam söylemek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında selam söylemek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında birine selam söylemek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülere selam vermek musibetlerin yaşanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye selam göndermek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye selam vermek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir