AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle selamlaşmak

Kahve falında birisiyle selamlaşmak

Kahve falında birisiyle selamlaşmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında birisiyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kabre selam vermek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine selam vermemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Kahve falında selam almamak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine selam vermek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında salatü selam getirmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında namazda selam vermek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında selam vermek bazı kaynakların tükeneceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında selam vermemek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir