AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye selam söylemek

Kahve falında ölüye selam söylemek

Kahve falında ölüye selam söylemek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye selam söylemek gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Kahve falında ölüye selam söylemek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün selam söylemek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selam söylemek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine selam söylemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, her zaman neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye selam vermek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölülere selam vermek hayır dualarına nail olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak arabasını ve toprağının olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir