AnaSayfa / Genel / Kahve falında girdaba kapılmak

Kahve falında girdaba kapılmak

Kahve falında girdaba kapılmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında girdaba kapılmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında girdaba kapılmak sıkıntılarının günden güne artacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde girdap görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında girdaptan kurtulmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde girdap görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde girdaba yakalanmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Kahve falında deniz girdabı görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında girdaplı deniz görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işaret eder.

Kahve falında girdap görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, zorlukların giderileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir