AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma selasını duymak

Kahve falında cuma selasını duymak

Kahve falında cuma selasını duymak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cuma selasını duymak gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında cuma selası duymak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cuma selasını duymak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cuma selası okumak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, huzurlu, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin selasını duymak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında babasının selasını duymak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selasını duymak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının selasını duymak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sela sesi duymak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir