AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyundan sel görmek

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyundan sel gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel yağmur görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sel ve yağmur görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur sel görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir