AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek bazen umutlarını yitireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sel ve yağmur görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel yağmur görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurdan sel olduğunu görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir