AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin çekildiğini görmek

Kahve falında selin çekildiğini görmek

Kahve falında selin çekildiğini görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hırpalanacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Kahve falında selin çekildiğini gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında selin çekildiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişinin çekildiğini görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının dişinin çekildiğini görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişi çekip çıkarmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının dişlerinin çekildiğini görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl suyunun çekilmesi görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kameraya çekilmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir