AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın ve sel görmek

Kahve falında yangın ve sel görmek

Kahve falında yangın ve sel görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yangın ve sel gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Kahve falında sel ve yangın görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangın ve sel görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında selin içinde yürümek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük sel görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında selden birini kurtarmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında seli izlemek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selden geçmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında berrak sel görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, rahat nedir öğreneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir