AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel su baskını görmek

Kahve falında sel su baskını görmek

Kahve falında sel su baskını görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, hanesine huzurun dolacağına, kafasının karışacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret eder.

Kahve falında sel su baskını gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sel su baskını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine işarettir.

Kahve falında su baskını sel görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel baskını görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel baskınından kurtulmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında işyerini su baskını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında evde su baskını görmek başarıya giden yollarını açacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında su baskınından kaçmak kendisine fırsatlar yaratacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında su baskınından kurtulmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir