AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, isteklerini yerine geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel sularının çekildiğini gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selin çekildiğini görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında su çekilmesi görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyu çekilmiş dere görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında suyu çekilmiş göl görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında denizin suyunun çekildiğini görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında suyu çekilmiş havuz görmek güzel günlerle tanışılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz sularının çekildiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir