AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak sel suyu görmek

Kahve falında berrak sel suyu görmek

Kahve falında berrak sel suyu görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, terfi alacağına, aile hayatının bozulacağına inanılır.

Kahve falında berrak sel suyu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında berrak sel suyu görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak sel görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak yeşil su görmek yuva kuracağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak su deniz görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında berrak suyun içinde olmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında temiz ve berrak su görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine inanılır.

Kahve falında berrak temiz su görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz berrak su görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir