AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve sel görmek

Kahve falında su ve sel görmek

Kahve falında su ve sel görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Kahve falında su ve sel gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Kahve falında temiz sel suyu görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sel su baskını görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sel su görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına inanılır.

Kahve falında berrak sel suyu görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında sel sularına kapılmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel gibi su görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel suyunda yüzmek ödeme güçlü çekeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir