AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel olduğunu görmek

Kahve falında sel olduğunu görmek

Kahve falında sel olduğunu görmek yönetici makamına geleceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sel olduğunu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında selin içinden geçmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işarettir.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hem ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında selde araba kullanmak huzur dolu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz sel görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel olacağını duymak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sel sularına kapılmak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında büyük sel görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir